Onze jaarlijkse opfrissing van de EHBO opleiding gaat dit jaar door op woensdag 21 november 2018 bij Velleman NV, Legen Heirweg 33. Dit event is enkel toegankelijk voor leden. Snel inschrijven is de boodschap, want er zijn maar 20 plaatsen beschikbaar.  

Meer details worden verzonden naar de geïnteresseerden zodra ze beschikbaar zijn.

Inschrijven op dit event

Op donderdag 25 oktober 2018 zijn we welkom bij Carrosserie Lasseel op de Legen Heirweg in Gavere. 

Carrosserie Lasseel is een familiebedrijf dat bijna 50 jaar ervaring heeft met carrosserieherstellingen én het verhelpen van mechanische problemen / onderhoud van de wagen. In 2008 werd het bedrijf grondig vernieuwd en is het verhuisd van Ouwegem naar het industriepark van Asper, Gavere.

We werken samen met de meeste makelaars in de streek om de herstelling zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Tijdens de rondleiding zal je kunnen zien welke baan de wagen bij ons aflegt tijdens een herstelling en maakt je kennis met de nieuwste, milieu- en kostenbesparende technieken in de sector.

Op dit moment werken er zo’n twintig mensen in het bedrijf. Meer info kan u vinden op hun website.

Inschrijven voor dit event

Vandejoar spelen m’op verploatsinge mee oens zomer ievent. We nemen ulder mee noar het schuune ‚De Foyer’ van den NTG veur ne vrie uitgebraaden brunch. Veur doarachter oens eten wa te loate zakke, goame toens goan wandelen deur het eiwe Gent mee onze mystery guest. 


27 mei 2018 om 10u30
De Foyer (NTG gebouw) · Sint-baafsplein 17 · 9000 Gent

INSCHRAAVEN

Praas: veur niet (gratis) veur den ieste mens, d'andere mensen betoalen € 30 / persuun. 
Inschraaven kan alliene deur leden, langst oenze website www.bedrijvenplatformgavere.be, of via de link in dienen tekst hier.

Dranken taadens de brunch zijn inbegrepen. Eu inschraavinge is pas definitief achter het betoale van het juuste bedrag (mee de noame van eu bedraaf en mee oeveele dadde zaat) op rekeninge  BE52 0016 5756 6009 van vzw Bedrijvenplatform Goavere veur de 13e meie 2018. 


INSCHRAAVEN

Het Bedrijvenplatform Gavere vindt het initiatief van de Techniekacademie heel belangrijk. Dit initiatief, actief gesteund door de gemeente, betrekt kinderen van 10 tot 12 jaar op een unieke wijze bij techniek en technologie.

Niet alleen steunen wij dit project financieel, maar tevens worden de workshops van de Tezchniekacademie Gavere gegeven bij Van Hoecke Automation.

Zie ook dit artikel in verband met de Techniekacademie Gavere op HLN en de webpagina van TechniekAcademie Gavere online.

 

De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van het Bedrijvenplatform is de ideale gelegenheid om uw Gaverse Collega ondernemers nog eens te ontmoeten in een losse en onbedwongen sfeer bij een hapje en een drankje. Dit jaar gaat die door bij Brasserie Juste.

Inschrijven is verplicht voor 16 januari 2016 via dit online Google formulier. De prijs is €20 per persoon, maar de eerste twee personen zijn gratis voor onze leden. De inschrijving is pas definitief na betaling van het correcte bedrag op rekening BE52 0016 5756 6009 van Bedrijvenplatform Gavere vzw met vermelding met 'Receptie Brasserie Juste'.

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie BPG

 

Organisatie: Bedrijvenplatform Gavere vzw